top of page
WhatsApp Image 2023-11-02 at 11.14.22.jpeg

WERKWIJZE

Het aankopen van onroerend goed in het buitenland is voor vele mensen erg aantrekkelijk, maar roept tegelijkertijd ook veel vragen op over bijvoorbeeld de aankoopprocedure, bijkomende kosten, kwaliteit van de bouw, buitenlandse regelgeving en de belastingen bij verhuur.

Om al uw vragen te beantwoorden en om u goed te informeren is het erg belangrijk dat u dit in uw eigen taal kunt doen, zodat er geen onnodige misverstanden ontstaan. 

Ons kantoor verricht voor u een woning selectie op maat en begeleidt u met de bezichtigingen op locatie. Daarnaast werken wij met verschillende onafhankelijke samenwerkingspartners die gespecialiseerd zijn op het gebied van hypotheek advies, boekhouding & belastingzaken en juridische zaken voor het koopcontract en wetgeving, om u in het nederlands van A tot Z te kunnen begeleiden. Wij brengen u samen met de juiste experts en zorgen voor een zorgeloos traject.

 

 

SELECTIE & BEZICHTIGINGEN

Selectie 

Nadat wij hebben kennisgemaakt en volledig op de hoogte zijn gebracht van uw wensen en behoeften gaan wij geheel vrijblijvend en kostenloos woningen voor u selecteren totdat wij uitkomen op een aantal woningen die interessant voor u zijn.

Dit selecterings traject gaat altijd gepaart met het over en weer communiceren van vragen die u zult stellen en onze antwoorden daarop. Onze ervaring leert ons dat door deze communicatie wij uw wensen voor de woning en voorkeuren van de verschillende regio’s nog beter leren kennen en daardoor efficient kunnen door selecteren.  

De woningen die wij u aanbieden lichten wij u uitgebreid toe, onder andere door middel van een getekend vloerplan van de betreffende woning en de ligging van de woning binnen de urbanisatie. Ook geven wij u gedetaileerde informatie over de faciliteiten binnen de urbanisatie en de technische specificaties van de woning samen met een brochure van het nieuwbouw project. Bij steeds meer projecten kunt u de woning door middel van een digitale virtual tour bekijken wat erg prettig is.

 

Bezichtigingen

Wanneer u een (of meerdere) projecten wilt bezichtigen boeken wij voor u de afspraak met het verkoopkantoor. Hier krijgt u geheel vrijblijvend alle informatie en het hele project in detail te zien. Uiteraard kunt u vragen stellen aan de ontwikkelaar en gaan wij op de lokatie kijken of deze u bevalt. Hierbij staan wij u bij met onze ervaring en advies en laten wij u graag de streek zien.

 

Bemiddelings (makelaars) kosten

Onze bemiddeling is geheel kostenloos, u hoeft ons dus niet te betalen voor de selectie van de woningen en de bezichtigingen op de lokatie(s), ons kantoor ontvangt namelijk een verkoop courtage van de ontwikkelaar. Daarbij is het belangrijk om te weten dat de verkoopprijs met tussenkomst van ons makelaars kantoor precies hetzelfde is als dat u direct van de ontwikkelaar afneemt zonder onder bemiddeling.

bottom of page