top of page
Atika pool.jpg

HABITAT VALLE ROMANO

Habitat Valle Romano (Estepona)   -   115 appartementen   -   Vanaf 269.000 euro

Habitat Valle Romano (Estepona)

Prijzen vanaf 262,500 euro

Oplevering: zomer 2025

 

Exclusief gesloten urbanisatie van 115 grote woningen en penthouses met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers, een garage, een berging, grote terrassen en privétuinen op de begane grond, in een onovertroffen natuurlijke omgeving met spectaculair uitzicht op de zee en de bergen. De woningen zijn tot in detail ontworpen voor maximaal woongenot. Een concept van ‘open ruimtes’ waarbij functionaliteit en hun fantastische ligging op het zuiden ervoor zorgen dat natuurlijk licht het belangrijkste kenmerk is.

Bij Habitat Valle Romano kunt u de sfeer opsnuiven van wonen op een privélandgoed vlakbij Estepona, een van de grootste stedelijke centra aan de Costa del Sol. Dankzij de bevoorrechte locatie, verscholen tussen de zee en het natuurreservaat Los Reales de Sierra Bermeja, kunt u op slechts een paar kilometer afstand genieten van deze twee natuurlijk landschappen. Bovendien heeft het een kustlijn van 20 km die zich uitstrekt tussen Puerto Banús en Sotogrande, de twee belangrijkste jachthavens in de omgeving.

 

Habitat Valle Romano is een resort met alle faciliteiten die u nodig heeft, met gemeenschappelijke ruimtes zoals grote groene zones, een afgelegen en coworking-ruimte, twee zwembaden, een fitnessruimte, een chill-outruimte, een speeltuin voor de kinderen, een jeu de boules-baan en een atletiekbaan, allemaal in een vredige omgeving omringd door de natuur,  weg van de overbevolkte stedelijke landschappen en die ons een “gezonde levensstijl” biedt.

Er is aandacht besteed aan elk detail van elke woning, waardoor de ruimte optimaal wordt benut om grote kamers met de beste kwaliteit afwerking te creëren. Ze hebben allemaal grote ramen die uitkomen op ruime terrassen om u te verrassen met het beste uitzicht en het huis te laten baden in natuurlijk licht. De woningen zijn zorgvuldig verdeeld op basis van het “open ruimte”-concept, waardoor u kunt genieten van een onderling verbonden keuken-woonkamer-terras, dat samen met hun uitstekende oriëntatie hen overspoelt met natuurlijk licht, waardoor ze een ruimtelijk, comfortabel gevoel krijgen.

Dit project is zeer geschikt voor investeerders vanwege de lage aankoopprijzen in deze fase en hoge huurinkomsten gedurende het hele jaar.

Atika Salon_-scaled.jpg

LOCATION 

 

Strand 4 minuten 

Restaurants en winkels 2 minuten

Supermarkt 2 minuten 

Golfbaan: 5 minutes 

Luchthaven Malaga: 60 minuten 

Estepona stad: 6 minuten

Marbella: 20 minuten

INFORMATIE 

 

Wilt U meer weten over dit mooie nieuwbouw project, dan kunt u via WhatsApp of per email een gratis digitale brochure opvragen of meer informatie inwinnen en toegestuurd krijgen. Wij sturen u graag de prijslijst met de beschikbare woningen met plattegrond toe.

Ook kunt u er voor kiezen om met ons een vrijblijvende bezichtiging op de lokatie in te plannen.

HEEFT U VRAGEN? 

Wij helpen u graag meteen met antwoorden

bottom of page