top of page
Vista piscina y fachada.jpg

SERENITY GARDENS
Serenity Gardens   -   106 appartementen   -   Vanaf 235.000 euro

Serenity Gardens (New Golden Mile Estepona)

Prijzen vanaf 235.000 euro

Oplevering: 3de kwartaal 2026

Ontdek deze uitzonderlijke kans in Estepona - een resort met 106 appartementen gelegen in een serene enclave op slechts een steenworp afstand van het strand. Dit wooncomplex biedt een scala aan zorgvuldig ontworpen woningen, variërend van twee tot drie slaapkamers.

 

Elke unit beschikt over een royaal interieur, aangevuld met uitgestrekte terrassen die op het zuidoosten, zuiden of zuidwesten liggen.

Bewoners hebben toegang tot een gedeeld zwembad en uitgestrekte aangelegde en groene gebieden, een spa, een sociale club, een volleybalveld, een putting green en een meditatieruimte die een oase van rust creëert.

Op slechts 10 minuten rijden bent u in het gezellige centrum van Estepona en alle voorzieningen zoals supermarkten, apotheek, benzinestation en commercieel centrum.

Vistas atardecer.jpg

LOCATION 

 

Strand   6 minuten 

Restaurants en winkels  6 minuten 

Golfbaan: 15 minuten

Luchthaven Malaga: 50 minuten 

Estepona stad: 10 minuten

Puerto Banus/ Marbella: 20 minuten

 

Het project bevindt zich op dit moment nog in de pre-launch fase, wat betekend dat de prijzen van de woningen in deze fase van de verkoop campagne tegen scherpe prijzen (vaak onder marktwaarde) aangeboden worden. Wekelijks worden de prijzen, beinvloedt door de tussentijdse verkopen, omhoog bijgesteld.

INFORMATIE 

 

Wilt U meer weten over dit mooie nieuwbouw project, dan kunt u via WhatsApp of per email een gratis digitale brochure opvragen of meer informatie inwinnen en toegestuurd krijgen. Wij sturen u graag de prijslijst met de beschikbare woningen met bijhorende plattegronden toe.

Ook kunt u er voor kiezen om met ons een vrijblijvende bezichtiging op de lokatie in te plannen.

HEEFT U VRAGEN? 

Wij helpen u graag meteen met antwoorden

bottom of page