top of page
Exteriores capri.jpg

CAPRI

Capri (New Golden Mile, Estepona)   -   37 appartementen   -   Vanaf 362.000 euro

Capri (New Golden Mile Estepona)

Prijzen vanaf 362,000 euro

Oplevering: 2de kwartaal 2026

 

Capri bestaat uit 37 twee of drie slaapkamer appartementen verdeeld over 4 blokken. 

De modern gebouwde woonblokken zijn 3 woonlagen hoog waarbij alle woningen voorzien zijn van een groot terras met prachtig uitzicht. De woningen op de bovenverdieping hebben ook een solarium en de woningen op de benedenverdieping een tuin.

De architecten hebben een zorgvuldige studie van de oriëntatie uitgevoerd om zonlicht in elke woning te optimaliseren, zodat elke woning over het hoogste comfort beschikt, zonder af te zien van het uniek ontwerp dat persoonlijkheid geeft aan het hele complex. 

In de hele woning vindt u mooie porcellanato vloeren. De woonkamer loopt over in de open keuken die modern wordt ingericht met boven- en onderkasten met hoogwaardig keuken-inbouwapparatuur.

Tevens beschikt de woning over warm en koud gekanaliseerde airconditioning, metluchttoevoerroosters in de woonkamer en slaapkamers. Een elektrische boiler en zonnepanelen zorgen voor de productie van sanitair warm water.

In de gemeenschappelijke buitenruimte bevinden zich buitenzwembaden en gescheiden zwembaden voor volwassenen en kinderen.

Tevens vindt u hier een spa met hydromassageruimte; Turks bad, sauna, kleedkamers, toiletten en douches. Ook is er een compleet uitgeruste gym voor gemeenschappelijk gebruik.

Voor degene die op zoek is naar een droomhuis in de zon, wordt het niet beter dan dit. Inspirerende woningen met een mediterrane uitstraling, waar authentieke Andalusische charme en luxe modern design elkaar ontmoeten.

 

Het project bevindt zich op dit moment nog in de pre-launch fase, wat betekend dat de prijzen van de woningen in deze fase van de verkoop campagne tegen scherpe prijzen (vaak onder marktwaarde) aangeboden worden.

Wekelijks worden de prijzen, beinvloedt door de tussentijdse verkopen, omhoog bijgesteld.

 

Dit project is zeer geschikt voor investeerders vanwege de relatief lage aankoopprijzen in deze fase en de hoge huurinkomsten gedurende het hele jaar.

Terrace.jpg

LOCATION 

 

Strand 10 minuten 

Restaurants en winkels 10 minuten

Supermarkt 10 minuten  

Luchthaven Malaga: 50 minuten 

Estepona stad: 15 minuten

Marbella: 20 minuten

 

(N.B. : de verkoopprijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijsverhogingen en beschikbaarheid)

INFORMATIE 

 

Wilt U meer weten over dit mooie nieuwbouw project, dan kunt u via WhatsApp of per email een gratis digitale brochure opvragen of meer informatie inwinnen en toegestuurd krijgen. Wij sturen u graag de prijslijst met de beschikbare woningen met plattegrond toe.

Ook kunt u er voor kiezen om met ons een vrijblijvende bezichtiging op de lokatie in te plannen.

HEEFT U VRAGEN? 

Wij helpen u graag meteen met antwoorden

bottom of page