top of page
Terrace.jpg

ADEL

Adel (Finca Cortesin/Casares)   -   32 geschakelde huizen   -   Vanaf 473.000 euro

Adel (Finca Cortesin/Casares)

Prijzen vanaf 473.000 euro

Oplevering:

De 32 geschakelde moderne geschakelde huizen hebben 4 slaapkamers en zijn met zorg ontworpen met aandacht voor elk detail in het integreren van eigentijdse kenmerken en luxe afwerkingen.

Elke woning in Adel profiteert op unieke wijze van een Noord en Zuid-oriëntatie, die er voor zorgt dat er een overvloed aan natuurlijk licht gedurende de dag is, en dat u vanelke zonsopgang en zonsondergang kunt genieten.

De open interieurindelingen stromen naadloos naar buiten, met onbelemmerd uitzicht over het terras en de privétuin middels dubbele terrasdeuren over de volle breedte. Met deze slimme indelingen kunt u het maximale halen uit het leven in de buitenlucht, de essentie van het leven in  Spanje.

Parkeren is moeiteloos met twee prive parkeerplaatsen, en golfliefhebbers zullen de nabijheid naar de baan waarderen, evenals de speciale parkeerplaats voor buggy's.

Terrace 2.jpg

LOCATION 

 

Strand  5 minuten 

Restaurants en winkels  5 minuten

Sotogrande jachthaven 5 minuten 

Golfbaan: Gelegen aan de golfbaan

Luchthaven Malaga: 1 uur en 10 minuten 

Estepona stad: 25 minuten

Puerto Banus/ Marbella: 40 minuten

 

Het project bevindt zich op dit moment nog in de pre-launch fase, wat betekend dat de prijzen van de woningen in deze fase van de verkoop campagne tegen scherpe prijzen (vaak onder marktwaarde) aangeboden worden. Wekelijks worden de prijzen, beinvloedt door de tussentijdse verkopen, omhoog bijgesteld.

INFORMATIE 

 

Wilt U meer weten over dit mooie nieuwbouw project, dan kunt u via WhatsApp of per email een gratis digitale brochure opvragen of meer informatie inwinnen en toegestuurd krijgen. Wij sturen u graag de prijslijst met de beschikbare woningen met bijhorendeplattegronden toe.

Ook kunt u er voor kiezen om met ons een vrijblijvende bezichtiging op de lokatie in te plannen.

 

HEEFT U VRAGEN? 

Wij helpen u graag meteen met antwoorden

bottom of page