top of page
Vista piscina y fachada.jpg

VASTGOED BELEGGINGEN

Return On Investment (ROI)

Bij het investeren in vastgoed hebt u eigenlijk maar één doel voor ogen: een maximaal rendement zonder zorgen.

Bij Nieuwbouw Makelaar Spanje beseffen wij maar al te goed dat enkel oogstrelende woningen en hoogwaardige bouw onvoldoende zijn om uw beleggingsvastgoed echt maximaal te laten renderen.

Daarom selecteert ons kantoor voor de vastgoed beleggers enkel op toplocaties waar een hoge (verhuur) bezettingsgraad gehaald wordt.

 

Om een hoog rendement percentage te halen uit uw investering (ROI) is naast het hebben van een goede verhuurlokatie het erg belangrijk om voor een lage prijs te kopen. 

Door onze directe lijnen met de project ontwikkelaars zijn wij altijd op de hoogte van lucratieve pre-launche investeringsprojecten en lopende bouwprojecten om voor u een passende selectie samen te stellen. 

PRE-LAUNCHE PROJECTEN

De project ontwikkelaars noemen de fase wanneer de bouw van het project nog moet beginnen een pre-launche fase van het project, wat betekend dat de prijzen van de woningen in deze fase van de verkoop campagne tegen scherpe prijzen (onder marktwaarde) aangeboden worden. In Nederland wordt dit off-plan genoemt.

 In tegenstelling tot in Nederland worden de prijzen in Spanje , in de pre-launche fase maar ook tijdens de bouw, omhoog bijgesteld beïnvloed door tussentijdse verkopen van woningen. Om een maximaal rendement te halen is het dus erg interessant om in de pre-launche fase of vroeg in de bouwfase te kopen.

bottom of page