top of page
WhatsApp Image 2023-11-02 at 11.12.00.jpeg

OVER ONS

PARTNER NETWORK

 

In overeeninstemming met u brengen wij u met de juiste experts samen. 

Wij vinden het van groot belang dat onze klanten in het Nederlands begeleid worden zodat het koopproces duidelijk en transparant verloopt. 

 

Onze partners werken zelfstandig en zorgen samen met ons voor een zorgeloos kooptraject voor onze klanten. 

 

Deze partners zijn met zorg door ons geselecteerd en hebben jarenlange ervaring met het succesvol begeleiden van Nederlandse klanten in ieders vakgebied in Spanje.

 

 

 

JURIDISCHE ASPECTEN

 

Dhr. Kay Bergman is mede vennoot van een gerenommeerd Spaans advocatenkantoor waar u bekwaam in het Nederlands geholpen kunt worden. Onze samenwerkingspartner heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in alle juridische aspecten die samenhangen met het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje. 

Wij kunnen kostenloos voor u een telefonische afspraak maken met dhr. Kay Bergman voor een voorlichting over het koopproces in Spanje en om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.

 

 

ACCOUNTANCY & FISCALE ASPECTEN 

 

Barbara Ingenbleek is onze Nederlandstalige samenwerkingspartner op het gebied van de fiscale aspecten die komen kijken bij de aan- of verkoop van onroerend goed in Spanje.

Haar kantoor biedt sinds 2004 dienstverlening aan op het gebied van accountancy, oprichting van vennootschappen, belastingaangiften, belasting advies etc.

 

Mocht u van plan zijn uw woning te verhuren kunt u ontzorgt worden door uw administratie en belastingaangiften door dit vertrouwde kantoor bekwaam te laten verrichten.

 

 

HYPOTHEEK BIJ SPAANSE BANKEN

 

Het gecertificeerde hypotheek en advies buro van dhr. Martin Vaesen heeft al meer dan 10 jaar met succes honderden Nederlanders geholpen met de begeleiding van hypotheken bij verschillende Spaanse banken. 

Wij kunnen kostenloos voor u een telefonische afspraak plannen met dhr. Martin Vaesen voor vrijblijvende informatie met betrekking tot Spaanse hypotheekaanvragen en om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. 

 

Tevens is het mogelijk om een snelle hypotheek-check te verrichten om te weten of in aanmerking komt voor een Spaanse hypotheek.

 

bottom of page