top of page
2.VROM_LIVING_ROOM-min.jpg

VERHUURSERVICE

Het van essentieel belang dat uw verhuurwoning schoon en in goede staat is. Wij werken alleen met vertrouwde professionals samen zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke service krijgt.

Wij bieden u een “ontzorg service” aan waarmee u zelf tijd kunt besparen en uw huurinkomsten kunt maximaliseren, aangezien wij alle beheer- en schoonmaakdiensten organiseren die nodig zijn om uw huis op o.a. Airbnb en Booking.com te verhuren. 

Ook kunnen wij alle aspecten van toeristische verhuur op korte en lange termijn verzorgen, waaronder:

 

Licentie

Wanneer u een woning te huur heeft aan de Costa del Sol, is het noodzakelijk om deze te registreren bij het Andalusische Bureau voor Toerisme. Ons team kan dit proces verzorgen, waarbij we ervoor zorgen dat u aan de vereiste criteria voldoet en alle noodzakelijke administratieve procedures uitvoert.

 

Het aanmelden van de huurders bij de lokale authoriteit (wettelijk verplicht)

Een korte uitleg : Sinds de verhuurvergunning nummers zijn ingesteld in Spanje zijn particuliere verhuurders met een vergunning gelijkgesteld aan professionele verhuurders zoals hotels in het kader van het identificeren van hun gasten bij de Guardia Civil of lokale politie. Door deze wijze van administreren hebben eventuele hulpinstanties gegevens in handen waar zij bij calamiteiten op kunnen acteren. Een goede zaak voor ieders veiligheid.

Zodra u huurders gaat ontvangen, kunnen wij u ontzorgen door de ID van de huurders aan de Guardia Civil door te geven door in te loggen op hun systeem zodat alles goed en veilig geregeld is.

Advertentie maken

Wij maken gebruik van professionele fotografen en stylisten om ervoor te zorgen dat uw huis in het best mogelijke licht wordt getoond. Vervolgens bereiden we de advertentie voor en publiceren deze op de websites, waarbij wij ervoor zorgen dat deze voortdurend wordt beheerd en bijgewerkt.

 

Inkomsten optimalisatie en Return On Investment (ROI)

Dankzij onze uitgebreide kennis van de toeristische huurmarkt aan de Costa del Sol kunnen wij u een compleet advies geven over de op korte en lange termijn huurprijzen, om u te helpen uw huurinkomsten te maximaliseren en het gewenste bezettingsgraad te behalen.

 

 

Vragen van gasten

Wij kunnen vragen van alle potentiële en bestaande gasten beantwoorden, zowel over hun woning als over de omgeving. Gedurende het hele verblijf zullen wij het aanspreekpunt zijn.

 

Professioneel schoonmaal team

Zodra u of uw gasten de woning verlaten, zorgt ons professionele schoonmaakteam ervoor dat alles in perfecte staat is voor de komst van de volgende gasten.

 

Wasserette

Wij zorgen ervoor dat beddengoed en handdoeken worden opgehaald, gewassen en vervangen, zodat de volgende gasten met perfect opgemaakte bedden en schone handdoeken kunnen genieten van hun verblijf.

 

Welkomspakket en klanten-service

We kunnen welkomstpakketten verzorgen met informatie over uw huis en de omgeving, en essentiële huishoudelijke artikelen aanvullen tussen gastenverblijven door. 

 

Accountbeheer

Wij houden uw woningadministratie up-to-date en zorgen ervoor dat u een helder en transparant overzicht krijgt van de onderhoudskosten en de huurinkomsten. 

 

Belasting aangifte in Spanje en fiscale vragen

Wij kunnen u vrijblijvend in contact brengen met onze nederlandstalige samenwerkingspartner voor uw belastingaangifte en fiscale vragen in Spanje waar wij nauw mee samenwerken.

 

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

bottom of page